Mindenki tudja, hogy: A wadkan'z megy!

A WadkanZ Multisport edzései között mindenki talál magának kihívást és kikapcsolódást! Fontos, hogy mi nem élsportolókat "tenyésztünk", hanem boldog embereket nevelünk, akiknek mindig van kedve egy közös futáshoz, vagy akár egy nyár esti nyársaláshoz a rejtélyes erdőben.

Aki rendszeresen látogatja edzéseinket megismerheti a sport adta önbizalmat, majd kellő kitartással és alázattal szert tehet egy mélyen gyökerező, megtörhetetlen belső tartásra.

A "multisport" kifejezés azt takarja, hogy mi nem csak futunk vagy úszunk, hanem – szezon és meghirdetés szerint – mindent kipróbálunk, legyen az: bringa, görkori, sífutás, kötélmászás, kajak, túra, terepfutás vagy éppen quadratlon... Lenne jobb ötleted? Bátran írd meg Wadkannak! info@wadkan.hu

Várnak Téged is a wadkanok, aki lemarad, kimarad: kalandra fel!


Vadkanok Multisport edzések


Terepfutás

Terepfutó edzéseink 2015 őszén indultak. Az edzések különlegessége, hogy edzőink a hosszabb edzéseken együtt futnak a wadkanokkal a terepen, nem csak a pálya széléről irányítják az edzést. Gyakran befutjuk saját szervezésű terepfutóversenyünk, a WadkanZ Trail pályáit, így tagjaink gyorsan megismerik a környező terep jellegzetes pontjait, ezért otthon érzik magukat az erdőben.


2017 szeptembertől – ideiglenesen – csak terepfutó edzéseket tartunk. Megértéseteket köszönjük!


Úszás

Az egyik legjobb sport a tüdőkapacitás fejlesztésére, ezért 2016 őszén kezdő csoportokat indítunk edzéseink kiegészítésére, és a helyes technika elsajátítására.

Ha valaki szeretne belekóstolni a multisport, – mint például a triatlon – kihívásokkal teli világába, érdemes minél korábban hozzálátni a helyes és energiatakarékos úszás elsajátításához.


Kerékpár

2016 tavaszán indítjuk kezdő kerékpáros edzéseinket, ahol a tagjainknak lehetősége nyílik elsajátítani a biztonságos kerékpározás és közlekedés alapjait. A megfelelő gyakorlati tudás alapfeltétele, hogy eljussunk hosszabb, több települést is érintő túrákra, versenyekre.


Triatlon

Napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő állóképességi sportja a triatlon, ami sorrendben úszás, kerékpár és futásból áll. Szokták mondani, hogy a triatlon a jó úszók futóversenye. Az úszás alatt az a cél, hogy minél kevesebb energiával leküzdjük a távot, hogy kerékpárra még viszonylag kipihenten érkezzünk. Igazi előnyt a biciklin lehet szerezni, mivel a három sport közül ez a leggyorsabb és legnagyobb táv. A futás már egy másik kérdés, ahol sokszor a túlélés a fő szempont, ezért itt kiemelten fontos a fokozatos és alapos felkészülés.

Mivel a triatlonversenyeken beleszámolják az úgynevezett depóidőt is (az átöltözés alatt eltelt időt) az eredménybe, ezért a sportágak közötti váltás begyakorlása kiemelt szerepet kap, éppen ezért időszakos depóedzéseket is tartunk.


Görkorcsolya

A korizás a szabad száguldás öröméről szól… és remek lehetőség a láb erősítésére! Megfelelő technikával meglepően nagy távokat lehet megtenni nagy sebességgel.


Kötélmászás

A kötélmászás tökéletes és izgalmas lehetőség a felsőtest erősítésére. Hegymászó felszerelést és biztosítást használunk, amik segítségével saját erőből kell feljutni a kötél tetejére. 2017-re tervezzük saját kötélpályánk kiépítését.


Kajak

Célunk, hogy hosszabb vízitúrákra vihessük wadkanjainkat, amihez nem árt a helyes technika, és a megfelelő állóképesség.


Túra

Hogy ne csak erősek és kitartóak legyenek wadkanjaink, fontosnak tartjuk, hogy megismerjék a pályáinknak otthont adó teret: az Erdőt. Hétvégi túráinkon változatos helyekre látogatunk el, alkalomadtán sátorral a hátunkon több napra is elkalandozunk.Szeretik a terepfutók az emelkedőt?