Nevezés menete1. Nevezési lap kitöltése.

2. Nevezés visszaigazolása emailben, a fizetéshez szükséges adatokkal.

3. Utalás vagy online bankkártyás fizetés, az OTP Simple rendszerén keresztül. FIZETÉSI HATÁRIDŐ: 4 napon belül, de legkésőbb a nevezési határidő végéig.

4. Befizetés visszaigazolása emailben.

Utalás esetén a regisztrációt követően 4 napon át tartjuk fenn neked a helyet. Ha a regisztráció utáni 5. napon, vagy a nevezés zárásáig nem érkezett be a nevezési díj, töröljük regisztrációdat. AMENNYIBEN NEM KAPTAD MEG A NEVEZÉS VISSZAIGAZOLÁSÁT 1 NAPON BELÜL, kérjük, feltétlenül jelezd nekünk az info@wadkanz.hu címre írt emailben.

KÉRJÜK, KIZÁRÓLAG AZ EMAILBEN KAPOTT BANKSZÁMLASZÁMRA UTALJATOK, NE A WEBOLDALON SZEREPLŐ ÁLTALÁNOS SZÁMLÁNKRA, MERT RENDSZERÜNK CSAK ÍGY ÉRZÉKELI A BEFIZETÉST.HELYSZÍNI NEVEZÉS

A HELYSZÍNI NEVEZÉST LIMITÁLTAN BIZTOSÍTUNK EMELT DÍJAS ÁRON. NEVEZZ ELŐBB A KEDVEZMÉNYÉRT!

RAJTCSOMAGOT, EGYEDI RAJTSZÁMOT ÉS EGYÉB AJÁNDÉKOKAT CSAK ELŐNEVEZŐINKNEK BIZTOSÍTUNK!
FULLEXTRA CSOMAGOT CSAK ELŐNEVEZŐINKNEK BIZTOSÍTUNK, HELYSZÍNI NEVEZŐINKNEK CSAK AZ ALAP-CSOMAG ELÉRHETŐ.

VIP ÉS JEGGYEL TÖRTÉNŐ NEVEZÉS

A VIP ÉS JEGGYEL TÖRTÉNŐ nevezésre jogosultak akkor is regisztrálhatnak (a regisztrációs időszak végéig), ha a létszámlimitek már beteltek. A versenyszabályzat további pontjai természetesen rájuk is érvényesek.

NEVEZÉS MÓDOSÍTÁSA

A NEVEZÉS MÓDOSÍTÁSÁT KIZÁRÓLAG EMAILBEN LEHET KÉRNI (INFO@WADKANZ.HU) A VERSENY ELŐTTI 10. NAP 23.59-IG. A NEVEZÉS MÓDOSÍTÁSI KÉRELEM CSAK AKKOR ELFOGADOTT, HA AZT EMAILBEN IS VISSZAIGAZOLJUK. A NEVEZÉS LEFELÉ TÖRTÉNŐ MÓDOSÍTÁSA ESETÉN VISSZAUTALJUK A KÜLÖNBÖZETET, DE LEVONUNK BELŐLE 2.222 FT KEZELÉSI KÖLTSÉGET. A NEVEZÉS FELFELÉ TÖRTÉNŐ MÓDOSÍTÁSA A KÜLÖNBÖZET MEGFIZETÉSÉVEL LEHETSÉGES. A MÓDOSÍTÁST CSAK ABBAN AZ ESETBEN TUDJUK ELFOGADNI, HA A KÉRT TÁVON VAN MÉG SZABAD HELY, ÉS A KÜLÖNBÖZET A FENTI IDŐPONTIG MEGÉRKEZETT BANKSZÁMLÁNKRA (WadkanZ Multisport Kft. Iban: HU32 1620 0223 1006 5172 0000 0000 KÖZLEMÉNY: VERSENY HELYSZÍNE, NEVEZŐ NEVE ÉS RAJTSZÁMA – PÉLDÁUL: BUDAKESZI, FÜRGE WADKAN, 123).

NEVEZÉS LEMONDÁSA

A NEVEZÉS BEFIZETETT DÍJÁT LEMONDÁS ESETÉN ÁT LEHET KÉRNI A KÖVETKEZŐ FÉL ÉVEN BELÜLI VERSENYÜNK VALAMELYIKÉRE, A VERSENY ELŐTTI 10. NAP 23.55-IG. A BEFIZETETT DÍJ VISSZAFIZETÉSÉRE NINCS LEHETŐSÉG.

NEM FOGADJUK EL A LEMONDÁST TELEFONON, SMS-BEN, PALACKPOSTÁVAL, FAXON, SZÓBAN. A VERSENY ELŐTTI 10. NAP 23.55 UTÁN NEM LEHET A NEVEZÉST SEM LEMONDANI, SEM MÁS SZEMÉLY RÉSZÉRE ÁTADNI, SEM MÁS VERSENYRE ÁTIRÁNYÍTANI.
Nevezési feltételek


A versenyre való nevezéssel a versenyző feltétel nélkül elfogadja a verseny szabályait és etikáját.
Egy versenyző csak egy távon versenyezhet.NEVEZÉS


NEVEZNI KIZÁRÓLAG A WADKANZ.HU OLDALON KÖZZÉTETT NEVEZÉSI FELÜLETEN LEHET ADATAID PONTOS MEGADÁSÁVAL A VERSENY NAPJA ELŐTTI 10. NAP 23.59-IG.

A NEVEZÉS A BEFIZETÉS BEÉRKEZÉSE ÉS AZ EMAILBEN TÖRTÉNŐ VISSZAIGAZOLÁS UTÁN SZÁMÍT ÉRVÉNYESNEK.

FIZETÉSI HATÁRIDŐ: 4 napon belül, de legkésőbb a nevezési határidő végéig. A BE NEM FIZETETT NEVEZÉSEKET AZ 5. NAPON AUTOMATIKUSAN TÖRLI A RENDSZER.

VIS MAIOR ESETÉN A VERSENY EGY MÁSIK IDŐPONTBAN KERÜL MEGSZERVEZÉSRE.

NEVEZÉSI DÍJ TARTALMA


  • Egyedi befutóérem a szintidőn belüli teljesítőknek
  • Egyedi, névre szóló rajtszám.
  • Időmérés.
  • Letölthető Diploma befutóknak.
  • Befutófotó.
  • Frissítés
  • Reggeli és ebéd VAGY VACSORA a választott csomagtól függően.
  • A verseny.
NEVEZÉS VILLÁMGYORSAN


Szeretik a terepfutók az emelkedőt?