Nevezés menete1. NEVEZÉSI LAP KITÖLTÉSE.

2. NEVEZÉS VISSZAIGAZOLÁSA EMAILBEN, A FIZETÉSHEZ SZÜKSÉGES ADATOKKAL.

3. FIZETÉS. FIZETÉSI HATÁRIDŐ: 4 NAPON BELÜL, DE LEGKÉSŐBB A NEVEZÉSI HATÁRIDŐ VÉGÉIG.

4. BEFIZETÉS VISSZAIGAZOLÁSA EMAILBEN.

Utalás esetén a regisztrációt követően 4 napon át tartjuk fenn neked a helyet. Ha a regisztráció utáni 5. napon, vagy a nevezés zárásáig nem érkezett be a nevezési díj, töröljük regisztrációdat. AMENNYIBEN NEM KAPTAD MEG A NEVEZÉS VISSZAIGAZOLÁSÁT 10 PERCEN BELÜL, kérjük, feltétlenül jelezd nekünk az info@wadkanz.hu címre írt emailben!

KÉRJÜK, KIZÁRÓLAG AZ EMAILBEN KAPOTT BANKSZÁMLASZÁMOT ÉS KÖZLEMÉNYT HASZNÁLJÁTOK, ELLENKEZŐ ESETBEN NEM FOGJA ÉRZÉKELNI A RENDSZER A BEFIZETÉST.HELYSZÍNI NEVEZÉS

HELYSZÍNI NEVEZÉST LIMITÁLTAN BIZTOSÍTUNK EMELT DÍJAS ÁRON. NEVEZZ ELŐBB A KEDVEZMÉNYÉRT!

RAJTCSOMAGOT, EGYEDI RAJTSZÁMOT ÉS EGYÉB AJÁNDÉKOKAT CSAK ELŐNEVEZŐINKNEK BIZTOSÍTUNK!

VIP, PRO ÉS JEGGYEL TÖRTÉNŐ NEVEZÉS

A VIP, PRO ÉS JEGGYEL nevezésre jogosultak akkor is regisztrálhatnak (a regisztrációs időszak végéig), ha a létszámlimitek már beteltek. A versenyszabályzat további pontjai természetesen rájuk is érvényesek.

KISKORÚAK NEVEZÉSE

18 éven alatti résztvevők kizárólag írott szülői hozzájárulással (emailben megküldve vagy a rajtszám átvételkor leadva), vagy ennek hiányában felnőtt futó kíséretében (azonos távon, azonos tempóban) vehetnek részt a versenyen.

NEVEZÉS MÓDOSÍTÁSA ÉS LEMONDÁSA

A NEVEZÉS MÓDOSÍTÁSÁT VAGY LEMONDÁSÁT KIZÁRÓLAG EMAILBEN LEHET KÉRNI (INFO@WADKANZ.HU). A NEVEZÉS MÓDOSÍTÁSI VAGY LEMONDÁSI KÉRELME CSAK AKKOR ELFOGADOTT, HA AZT EMAILBEN IS VISSZAIGAZOLTUK. MÓDOSÍTANI VAGY LEMONDANI A VERSENY ELŐTTI 10. NAP 23.59-IG LEHET.
A NEVEZÉS LEMONDÁS KEZELÉSI KÖLTSÉGE 2.000 Ft. A NEVEZÉS ÁTADÁS-, VAGY TÁVMÓDOSÍTÁS KEZELÉSI KÖLTSÉGE: 1.000 Ft, DE AMENNYIBEN MEGLÉVŐ WADKANZ PROFILLAL ÉRKEZETT BE A NEVEZÉS, VAGY KÖVETKEZŐ, EGY ÉVEN BELÜLI VERSENYÜNKRE KERÜL ÁTKÉRÉSRE, A KEZELÉSI KÖLTSÉGTŐL ELTEKINTÜNK, AMENNYIBEN A VERSENY ELŐTTI 10. NAPIG BEÉRKEZIK A KÉRÉS. Ha a nevezés beküldése után lett regisztrálva a WadkanZ profil, abban az esetben nem tudjuk figyelembe venni, csak a következő kérésnél. WadkanZ profil regisztrálás itt.
A MÓDOSÍTÁST CSAK ABBAN AZ ESETBEN TUDJUK ELFOGADNI, HA A KÉRT TÁVON VAN MÉG SZABAD HELY, ÉS A KEZELÉSI KÖLTSÉG A VERSENY ELŐTTI 7. NAPIG MEGÉRKEZIK BANKSZÁMLÁNKRA.


LEHETŐSÉG VAN:

 • KOMOLY SÉRÜLÉS ESETÉN A NEVEZÉS SORON KÍVÜLI LEMONDÁSÁRA/MÓDOSÍTÁSÁRA/ÁTADÁSÁRA A VERSENY ELŐTTI 3. NAP ÉJFÉLIG – ehhez a hivatalos orvosi igazolást is be kell küldeni emailben a verseny előtti 3. nap végéig. Amennyiben a verseny után kapjuk meg az igazolást, vagy a verseny előtti 3 napon belül érkezik a kérés, sajnos nem tudjuk elfogadni. Komoly betegség alatt törést, vagy műtéti beavatkozással járó megbetegedést értünk, egyéb betegséget (pl. influenzát, náthát, plasztikai műtétet) nem tudunk elfogadni.
 • NEVEZÉS ÁTÍRÁSÁRA KÖVETKEZŐ VERSENYEINKRE – INGYENES, LEGFELJEBB 1 ÉVEN BELÜL. EGY NEVEZÉS EGYSZER KÉRHETŐ ÁT.
 • A NEVEZÉS ÁTADÁSÁRA, AZ 1.000 Ft KEZELÉSI KÖLTSÉG BEFIZETÉSÉVEL (WadkanZ profillal érkezett nevezés esetén ingyenes) – a nevezők egymást között intézik, a szervezők csak adminisztrálják az átírást, a kezelési költséget megegyezés szerint az átadó, vagy az átvevő is utalhatja a WadkanZ részére a lenti számlaszámra, miután a kérés jóvá lett hagyva.
 • TÁV MÓDOSÍTÁSÁRA, AZ 1.000 Ft KEZELÉSI KÖLTSÉG BEFIZETÉSÉVEL (WadkanZ profillal érkezett nevezés esetén ingyenes)
 • NEVEZÉSI DÍJ VISSZAUTALÁSÁRA, A 2.000 Ft KEZELÉSI KÖLTSÉG LEVONÁSÁVAL.

 • UTALÁSHOZ ADATOK: Garamszegi Zsolt
  CIB Bank HU48 1070 0598 7305 0812 5110 0005
  KÖZLEMÉNY: VERSENY DÁTUMA, NEVEZŐ NEVE – PÉLDÁUL: 2023. 01. 19, FÜRGE WADKAN).

  NEM FOGADJUK EL A LEMONDÁST TELEFONON, SMS-BEN, PALACKPOSTÁVAL, FAXON, SZÓBAN. A VERSENY ELŐTTI 10. NAP 23.55 UTÁN NEM LEHET A NEVEZÉST SEM LEMONDANI, SEM MÁS SZEMÉLY RÉSZÉRE ÁTADNI, SEM MÁS VERSENYRE ÁTIRÁNYÍTANI.
  Nevezési feltételek


  A versenyre való nevezéssel a versenyző feltétel nélkül elfogadja a verseny szabályait és etikáját.
  Egy versenyző csak egy távon versenyezhet.  NEVEZÉS


  NEVEZNI KIZÁRÓLAG A WADKANZ.HU OLDALON KÖZZÉTETT NEVEZÉSI FELÜLETEN LEHET ADATAID PONTOS MEGADÁSÁVAL.

  A NEVEZÉS A BEFIZETÉS BEÉRKEZÉSE ÉS AZ EMAILBEN TÖRTÉNŐ VISSZAIGAZOLÁS UTÁN SZÁMÍT ÉRVÉNYESNEK.

  FIZETÉSI HATÁRIDŐ: 4 napon belül, de legkésőbb a nevezési határidő végéig. A BE NEM FIZETETT NEVEZÉSEKET AZ 5. NAPON AUTOMATIKUSAN TÖRLI A RENDSZER.

  VIS MAIOR ESETÉN A VERSENY EGY MÁSIK IDŐPONTBAN KERÜL MEGSZERVEZÉSRE.
  EBBEN AZ ESETBEN EMAILBEN KÜLDÜNK TÁJÉKOZTATÓT. A NEVEZÉST – TEKINTETTEL AZ IDŐPONTVÁLTOZTATÁSRA – ÁT LEHET KÉRNI MÁS VERSENYRE.

  NEVEZÉSI DÍJ TARTALMA


  • Egyedi befutóérem a szintidőn belüli teljesítőknek
  • Időmérés.
  • Ingyenes fényképek fotósainktól.
  • Frissítés (távtól függően)
  • EBÉD VAGY VACSORA (választott csomagtól függően)
  • A verseny.
  NEVEZÉS VILLÁMGYORSAN


  Milyen távon futsz szívesen?