Nevezés menete1. NEVEZÉSI LAP KITÖLTÉSE.

2. NEVEZÉS VISSZAIGAZOLÁSA EMAILBEN, A FIZETÉSHEZ SZÜKSÉGES ADATOKKAL.

3. FIZETÉS. FIZETÉSI HATÁRIDŐ: 4 NAPON BELÜL, DE LEGKÉSŐBB A NEVEZÉSI HATÁRIDŐ VÉGÉIG.

4. BEFIZETÉS VISSZAIGAZOLÁSA EMAILBEN.

Utalás esetén a regisztrációt követően 4 napon át tartjuk fenn neked a helyet. Ha a regisztráció utáni 5. napon, vagy a nevezés zárásáig nem érkezett be a nevezési díj, töröljük regisztrációdat. AMENNYIBEN NEM KAPTAD MEG A NEVEZÉS VISSZAIGAZOLÁSÁT 10 PERCEN BELÜL, kérjük, feltétlenül jelezd nekünk az info@wadkanz.hu címre írt emailben!

KÉRJÜK, KIZÁRÓLAG AZ EMAILBEN KAPOTT BANKSZÁMLASZÁMOT ÉS KÖZLEMÉNYT HASZNÁLJÁTOK, ELLENKEZŐ ESETBEN NEM FOGJA ÉRZÉKELNI A RENDSZER A BEFIZETÉST.HELYSZÍNI NEVEZÉS

HELYSZÍNI NEVEZÉST LIMITÁLTAN BIZTOSÍTUNK EMELT DÍJAS ÁRON. NEVEZZ ELŐBB A KEDVEZMÉNYÉRT!

RAJTCSOMAGOT, EGYEDI RAJTSZÁMOT ÉS EGYÉB AJÁNDÉKOKAT CSAK ELŐNEVEZŐINKNEK BIZTOSÍTUNK!

VIP, PRO ÉS JEGGYEL TÖRTÉNŐ NEVEZÉS

A VIP, PRO ÉS JEGGYEL nevezésre jogosultak akkor is regisztrálhatnak (a regisztrációs időszak végéig), ha a létszámlimitek már beteltek. A versenyszabályzat további pontjai természetesen rájuk is érvényesek.

NEVEZÉS MÓDOSÍTÁSA

A NEVEZÉS MÓDOSÍTÁSÁT KIZÁRÓLAG EMAILBEN LEHET KÉRNI (INFO@WADKANZ.HU) A VERSENY ELŐTTI 10. NAP 23.59-IG. A NEVEZÉS MÓDOSÍTÁSI KÉRELEM CSAK AKKOR ELFOGADOTT, HA AZT EMAILBEN IS VISSZAIGAZOLJUK. A NEVEZÉS FELFELÉ TÖRTÉNŐ MÓDOSÍTÁSA A KÉRELEM VISSZAIGAZOLÁSA,ÉS A KÜLÖNBÖZET ELUTALÁSÁVAL LEHETSÉGES. A MÓDOSÍTÁST CSAK ABBAN AZ ESETBEN TUDJUK ELFOGADNI, HA A KÉRT TÁVON VAN MÉG SZABAD HELY, ÉS A KÜLÖNBÖZET A FENTI IDŐPONTIG MEGÉRKEZETT BANKSZÁMLÁNKRA. KÖZLEMÉNY: VERSENY NEVE, NEVEZŐ NEVE ÉS RAJTSZÁMA – PÉLDÁUL: BAGLYOSHOLD, FÜRGE WADKAN, 123).

NEVEZÉS LEMONDÁSA

A NEVEZÉS BEFIZETETT DÍJÁT LEMONDÁS ESETÉN ÁT LEHET KÉRNI A KÖVETKEZŐ FÉL ÉVEN BELÜLI VERSENYÜNK VALAMELYIKÉRE, A VERSENY ELŐTTI 10. NAP 23.59-IG. A BEFIZETETT DÍJ VISSZAFIZETÉSÉRE NINCS LEHETŐSÉG.

NEM FOGADJUK EL A LEMONDÁST TELEFONON, SMS-BEN, PALACKPOSTÁVAL, FAXON, SZÓBAN. A VERSENY ELŐTTI 10. NAP 23.55 UTÁN NEM LEHET A NEVEZÉST SEM LEMONDANI, SEM MÁS SZEMÉLY RÉSZÉRE ÁTADNI, SEM MÁS VERSENYRE ÁTIRÁNYÍTANI.
Nevezési feltételek


A versenyre való nevezéssel a versenyző feltétel nélkül elfogadja a verseny szabályait és etikáját.
Egy versenyző csak egy távon versenyezhet.NEVEZÉS


NEVEZNI KIZÁRÓLAG A WADKANZ.HU OLDALON KÖZZÉTETT NEVEZÉSI FELÜLETEN LEHET ADATAID PONTOS MEGADÁSÁVAL.

A NEVEZÉS A BEFIZETÉS BEÉRKEZÉSE ÉS AZ EMAILBEN TÖRTÉNŐ VISSZAIGAZOLÁS UTÁN SZÁMÍT ÉRVÉNYESNEK.

FIZETÉSI HATÁRIDŐ: 4 napon belül, de legkésőbb a nevezési határidő végéig. A BE NEM FIZETETT NEVEZÉSEKET AZ 5. NAPON AUTOMATIKUSAN TÖRLI A RENDSZER.

VIS MAIOR ESETÉN A VERSENY EGY MÁSIK IDŐPONTBAN KERÜL MEGSZERVEZÉSRE.
EBBEN AZ ESETBEN EMAILBEN KÜLDÜNK TÁJÉKOZTATÓT. A NEVEZÉST – TEKINTETTEL AZ IDŐPONTVÁLTOZTATÁSRA – ÁT LEHET KÉRNI MÁS VERSENYRE, DE PÉNZVISSZAFIZETÉSRE NINCS LEHETŐSÉG. KÖSZÖNJÜK MEGÉRTÉSETEKET!

NEVEZÉSI DÍJ TARTALMA


  • Egyedi befutóérem a szintidőn belüli teljesítőknek
  • Időmérés.
  • Letölthető Diploma befutóknak.
  • Ingyenes fényképek fotósainktól.
  • Frissítés (távtól függően)
  • EBÉD VAGY VACSORA (választott csomagtól függően)
  • A verseny.
NEVEZÉS VILLÁMGYORSAN


Szeretnéd jól elmondani a véleményed?