EDZÉSEK DÍJA

4.000 Ft / hó – heti 1 edzés

7.000 Ft / hó – heti 2 edzés

9.000 Ft / hó – heti 3 edzés

10.000 Ft / hó – heti 5 edzés

Edzést váltani hónap elején lehet, három havonta egyszer.


FIZETÉS ÉS KEDVEZMÉNYEK

Júniusi nyárváró kedvezmény: 2.000 Ft – más kedvezménnyel nem összevonható.

Decemberi év végi kedvezmény: 2.000 Ft – más kedvezménnyel nem összevonható.

Testvérkedvezmény: aki hetente legalább 3 edzésünket látogatja: a 2. (3., 4., stb.) testvér 15 % kedvezményre jogosult, amit a jelentkezési lapon lehet igényelni.

Ingyenes próbahét: lehetőséget biztosítunk jelentkezőinknek, hogy egy héten át minden kötelezettségtől mentesen kipróbálják edzéseinket DÍJMENTESEN. (Az esetleges uszodai-, és egyéb belépőket nekik is meg kell váltani.)

Edzések díjának befizetése: Az edzések díját minden hónap első hetében kell befizetni az edzőnél. Kérjük, pontos összeget hozzanak! Számlát kérés esetén digitálisan, e-számla formájában állítunk ki, kérjük, előre jelezzék, hogy fizetésre a számlát küldeni tudjuk.

Megkérünk mindenkit, hogy az edzések díját az edzés után adják át az edzőnek. Hiányzás esetén nincs lehetőség díj-visszatérítésre. Abban az esetben, ha az adott hónapban egyszer sem jelent meg a résztvevő az edzésen, és ezt tárgyhónap kezdetétől számítva egy héten belül jelezte, a következő fizetési időszakban a Szülő mentesül a fizetés alól a befizetett összeg mértékéig.

Szeretik a terepfutók az emelkedőt?